dijous, 8 de desembre del 2011

VADEMÈCUM NATURAL


El nostre sistema de vida, els sistemes ramaders convencionals i l'agricultura convencional, es veuen atrapats en grans hàbits erronis. Poc exercici, alimentació incorrecta i ment adormida.

Són pocs els que encara ensenyen els bons costums d’abans, d'ara i de demà, ja que el que impera, és canviar-los per productes no naturals. Ens trobem amb substàncies artificials que mai no havien existit i ho paguem amb malalties noves, provocades per un tot artificial imposat, en el qual hi estem ensinistrats perquè l’acceptem i fins hi tot el defensem.

Es per això que aquí trobaràs el remei natural al teu problema sigui humà, animal o agrícola. Un vademècum imprescindible, fet pels internautes, pel bé comú de tots.
 
Pots deixar un comentari o enviar-me un mail  (ecerqued@gmail.com ) amb el teu remei natural, tècnica, truc... El contrastaré abans de la seva publicació.

Secció (persones, animals, agricultura)
Producte
Remei
Concepte
Metodologia (dosi)
Mail


Pots veure els articles clicant la pàgina Vademècum natural.

2 comentaris:

  1. Em sembla molt interessant la idea. Estaré al cas de les suggerències i propostes.

    ResponElimina
  2. Hola Enric jo te'n deixo un de remei casolà, quw a mi sempre m'ha anat molt bé. De vegades per no dir sovint perquè tinc l'estomac delicat, pateixo de passes estomacals amb els mals de ventre i pèrdua de liquids per descomposicions que això comporta. Desde fa uns anys em van donar un remei que per mi ha estat infalible.
    Quan et sents així has d'evitar perdre líquids i sinó pot ser, repondre'ls tan aviat com puguis. Doncs hi ha una manera d'aturar aquestes indesitjades deposicions.
    Després del primer cop que vas de ventre i si el mal d'estomac t'ho permet, mirar de prendre una infusió tèbia de poniol o de maria lluïsa per calmar l'estomac. Possiblement després d'això tornis a anar de ventre. El pas següent ja és beure's un vas d'aigua amb una culerada sopera i mitja de farina. La farina fa que retinguis els líquids i els expulsis amb la femta, sense perdre'n de més. Si tornes a anar de ventre poc seguit, esperar 40 minuts i fer-ne un vas més petit amb cullerada i mitja però ja de postre, de farina. Potser tornaràs a anar de ventre,(normalment ja no) però ja no serà aigua bruta. Normalment jo amb el primer vas ja se'm frena i ja puc fer vida normal. Aquest remei no et garanteix que s'acabi el mal de panxa, però si les deposicions involuntaries i/o incontrolables i indesitjades. Si més no, de vegades aquest petit remei et permet d'arribar al metge amb garanties de que no hauràs de còrrer, jeje.
    A mi sempre m'ha anat molt bé, espero que us serveixi.

    ResponElimina