divendres, 1 de novembre del 2013

AMB QUINA FACILITAT ES CUREN LES LLAGUES , QUAN S´ACOMPANYA AMB LÒGICA I PRODUCTES QUE REALMENT SÓN EFICAÇOS.

HISTORIAL 


La Conxita  Cerqueda , de 80 anys , arrel d’una intervenció l'any   2011 en cama dreta (pròtesi de genoll), va tenir problemes amb el drenatge, causant-li inflamació i llagues a nivell del turmell. Els intents de sufocar les infeccions provocaven que encara que la llaga a simple vista es tanqués, mai no es netejava dels tòxics interns , que tornaven a  aflorar amb nous intents de neteja i noves llagues.
Aquestes nafres li provocaven  un gran dolor que l’obligaven a portar crosses i la limitaven totalment pels treballs diaris i per, fins i tot, caminar.
Després de 2 anys d’aplicacions convencionals  amb antibiòtics, cortisona, etc.,i de portar mitges compressives que cada vegada feien que retingués més
la circulació de retorn i li provocaven fortíssim dolor, va decidir, aconsellada per la seva neboda, començar un tractament amb productes com aigua de mar, diòxid de clor, dmso i mel. També es va treure immediatament les mitges i va començar a rebre massatge setmanal , per ajudar a desfer les proteïnes tòxiques .


24 - 4 - 2013                                             1- 11- 2013



En les fotos preses setmanalment es veu el procés que el propi organisme, amb condicions idònies, va fent  de neteja i regeneració.Podem veure com durant els 30 dies primers, a poc a poc anava desapareixent la inflamació, i el dolor insuportable, més encara al tenir les llagues damunt mateix del turmell que li impedien completament el joc per articular el moviment de caminar.  El curiós és que a la vegada s’anaven obrint noves llagues per poder aconseguir una evacuació més ràpida de les impureses . El 10 -7-2013,gairebé 3 mesos del principi del nou tractament, és quan més superfície llagada s’estava drenant .
S’ha de constatar, la fermesa amb què la Conxita seguia la cura, guiada per la seva intuïció que el procés era correcte ja que cada vegada tenia més moviment i menys dolor. Cada dia veia com canviava la pell, com si d’una serp es tractés i com expulsava contínuament líquid, amb tot tipus de matèries tòxiques





Al cap de 4 mesos ( 12-8-2013) de tractament, quan ja poca matèria
tòxica  hi devia quedar, és quan es comença la regeneració, pugen els teixits , sempre des de dins   i al voltant de les ferides, sense formar-se mai crostes ,donant senyals de la capacitat d’auto regeneració .
La presa diària de clorur de magnesi també  deu haver estat un dels bons aliats per refer-se .
Després de corregir la dieta cap a més alcalina, fer exercicis amb aparell fix de bicicleta per activar la circulació i fer banys de cames amb aigua de mar, avui dia té aquest nou aspecte.
No podem cantar victòria encara , però cada dia que passa mostra  que s’està fent  el que el cos necessitava, des de casa mateix i amb productes ben a l’abast de tothom.

Són moltes les persones que es troben en situacions semblants o  encara pitjor, però per desconeixença o per desconfiança, difícilment tenen, un final digne, arribant a grans sofriments a  amputació de dits, peus o cames senceres.





Segur que hi ha altres maneres d'ajudar a combatre aquests esdeveniments , TERÀPIA LARVÀRIA -
http://bichosrocas.blogspot.com.es/2008/02/terapia-larvaria-de-insectos.html .
Aplicació de cataplasmes d´herbes , fruites .
http://miscosas.espanaforo.com/t695-cataplasmas-de-hierbas-zumos-y-frutas

Cal donar-les a conèixer i també donar noms  perquè es tingui constància de primera mà , que al final és el que més ajuda , el boca orella , sense tants tràmits burocràtics ni protocols que no s´atreveixen a canviar , no fos quehaguessin de reconeixer els fets que durant tants anys i panys s´estan aplicant.






Hem anat seguint la teràpia i a dia d´avui, 1 del 11 del 2013, a 5 mesos i escaig, podem celebrar i compartir aquestes noves  fotos, que reflecteixen el total tancament de les llagues , la cama desinflamada i una millora general de la Conxita. Això  li permet tornar a caminar i disfrutar amb la família , amistats i coneguts d'una qualitat de vida als seus 80 anys.


















































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada