dissabte, 12 de maig de 2012

THALASSA - AIGUA DE MAR. EL GRAN TRESOR PER LA SALUT !!!

És probable que sapigueu que l'aigua de mar és el 94% de tota l'aigua de la Terra. És probable que sapigueu que les primeres formes de vida es van originar al mar fa uns 3.600 milions d'anys. Potser també sabeu que la composició de l'aigua de mar té tots els elements de la taula periòdica. 
  


El que potser no sabeu és que l'aigua és molt similar a la composició dels fluids del nostre cos, fins i tot la sang. Quan naixem som més del 90% d'aigua, aigua semblant a l'aigua de mar. Això ho va descobrir el savi francès René Quinton a finals del segle XIX, i amb aigua de mar va curar milers de persones. Aquestes idees de Quinton es van oblidar, però avui hi ha un grup de gent que s'ha proposat recuperar-les perquè es coneguin les virtuts nutricionals i terapèutiques de l'aigua de mar, el recurs més assequible i abundant del nostre planeta. D'això va aquesta història: del llegat oblidat de René Quinton.


http://www.tv3.cat/thalassa


La enfermedad que llevo conmigoes el amor a los seres humanos.

RENÉ QUINTON (1866-1925)El mar, cuna de todos los seres vivos, fuente de vida, abre su secreto al mundo y nos entrega su tesoro más valioso: la SALUD.

Quinton, desarrollando sus Leyes de la Constancia y fortaleciendo el terreno donde la célula vivía, demostraba que ningún germen patógeno podría vivir en el mismo, por lo que actuaba directamente fortaleciendo y defendiendo a todo el cuerpo ante cualquier sustancia invasora.

http://elproyectomatriz.wordpress.com/2010/10/14/agua-del-mar-un-plasma-marino-al-alcance-de-todos/Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada