dimecres, 30 de novembre del 2011

ALTRES CASOS DE TRACTAMENT AMB MMS +DMSO


DES DEL DIA 15 - 08 - 2011. FALTEN FOTOS INICIALS DE LA LLAGA  AL  20 - 11 - 2011













Persona d´uns 50 anys , que se li va obrir fa 3 anys  una llaga a l´altura del turmell esquerre part interior , d´un cm. de diàmetre profunda fins l´os , amb molt dolor i inflamació que li privava la mobilitzacio ,rebent tractament mèdic convencional , als 4 dies de prendre el MMS + DMSO , se li va tancar i va desaparéixer el dolor , a la setmana següent , li surt una rojor 5 cm pel damunt del turmell , drenant tot el dia , inflamant-se  i provocant dolor , a mesura que drenava desapareixia el color gris del peu i el marró de la cama , al cap de 3 mesos , dubtant  que el dolor i inflamació  fos la resposta normal de l´organisme ,va consultar  a un especialista i  li diagnostica desaparició de la llaga i formació d´una al·lèrgia , i amb cortisona i antihistaminics , frena el PROCÉS DEPURATIU , i asseca tota la zona , desapareixent dolor i inflamació . Típic del tractament convencional , introduint de nou tot el que el cos hagués eliminat .
Havent millorat molt d´aspecte extern i benestar intern , ha quedat convençut  que en altres ocasions deixaria que el cos tregués del tot els txòics i esperar a que es tanqués de manera natural , fins que ja no quedi cap residu .
Amb  el tractament amb MMS + DMSO  i  OU FECUNDAT , també va notar una gran millora en l´aspecte mental, disminuint l'ansietat que tot sovint intentava mitigar amb menjars abusius i veient la vida des d'una altra perspectiva molt més positiva .


------------------------------------------------------------------------------------------------------
DEL DIA 16 - 08 - 2011. FALTEN FOTOS INICIALS DELS 2 MESOS ANTERIORS
AL 20 - 11 - 2011





Persona d´uns 60 anys que va venir per genoll dret inflamat amb molt dolor , veient  l´aspecte de les cames ,color marronós , peus grisos ,cames resseques amb molta pèrdua de massa muscular , i la circulació venosa amb molt mal estat , li recomano que les cuidi , sense perdre ni un dia , ja que per experiència a no tardar podria desencadenar-se , llagues o principi de cangrena . Fent cas a la recomanació , comença a prendre MMS + DMSO , al cap de 15 dies se li obre una llaga d´uns 2 ctm al turmell esquerre part externa , amb molt dolor , li apliquen antibioòic i se li para en part el dolor , frenant el procés depuratiu engegat pel propi cos ja que al prendre el depuratiu MMS , se li enforteix el sistema immunitari i intenta expulsar els tòxics a l'exterior .
Ha millorat molt l´aspecte però encara queda molt per drenar , que al frenar el procés , tardarà més temps. Cal fer esment que va prendre  infusions de CANNABIS , per mitigar els dolors intensos , sent força efectius .

22 - 12 - 2011                                                        17 - 1 - 2012
       








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada