dilluns, 28 de novembre de 2011

LLAGA TRACTADA AMB CDS + DMSO

 APLICACIÓ DEL MMS + DMSO  EN LLAGA DIABÈTICA  DES DEL


                                

Llaga tractada des del 6-8-2011 , amb MMS i DMSO , va disminuint en superfície , amb procés de lleuger dolor no seguit,  procurant evitar l´aplicació de productes que avorten el procés de regeneració , anat augmentant cada dia una gota el tractament oral , prenent a dia d´avui 25 gotes activades , va disminuint de pes , eliminant més orina del normal  i quedant satisfeta amb menys quantitat d´aliments . També li dóna més vitalitat per fer les tasques diàries i caminar , activitat que l'ajuda a drenar  i activar la circulació de retorn.
El fet de haver-se tractat durant 6 mesos amb antibiòtics i l´acumulació de toxines inevitables del dia a dia , dificulta que la llaga es tanqui , eliminant a traves d´aquesta via oberta els àcids i toxines que per mitjà dels òrgans eliminatoris competents no donaven l´abast . La inflamació i dolor lleuger pot ser degut al procés normal que l´organisme utilitza per guarir i regenerar els teixits , que s´ha d´ entendre i no confondre amb infecció maligna .


  Historial - 

Any 2000 , se li obre una petita llaga de 1/2 cm , que amb suero i pomades se li tanca i obre any si any no .

Al desembre del 2010 se li obre de nou i va augmentant de superfície rebent tractament d´ antibiòtic ( 6 mesos ). 

Al juny del 2011 arriba a mesurar 11 cm .de llarg  x  7 cm.d´amplada   x    0,5 . de fondo .Al 06 -  08  - 2011 , comença el tractament amb MMS  + DMSO  . Netejat amb aigua de mar .

Localment     amb pulveritzador preparat de ( 3 gotes de CLORIT DE SODI  + 3 gotes d´,ACID CÍTRIC  ( ESPERAR QUE FACI REACCIÓ )+3 gotes de DMSO + 30 gotes d´AIGUA  ).Tractar 3 vegades o més al dia .

A partir del 16 -8 - 2011 - posar MEL a la llaga i tapat amb FILM TRANSPARENT  durant uns minuts augmentant el temps a mesura que suporti la PICOR . 

També s´ha tractat amb oli de ROSA MOSQUETA .

Internament ( bucal )   -1r  DIA , preparat de  i ( 1 gota de CLORIT  + 1 gota de  A. CÍTRIC, esperar que reaccioni) . Afegir 1 gota de DMSO posar-ho amb una ampolla que tapi hermètic
( roscada) , amb aigua per beure durant tot un dia . 

 -2 n DIA  -  Augmentar  una gota el preparat bucal .( 2 gotes CLORIT  + 2 gotes A. CÍTRIC, esperar que reaccioni) . Afegir 2 gotes de DMSO .

Durant  28 DIES .augmentar cada dia una gota meé .Mantenint aquesta dosi fins que  es cregui oportú. Personalitzant el tractament en cada cas.

Als 10 dies d´haver començat el tractament ha pujat la carn nova, cobrint els 0,5 cm del teixit  infectat , desapareix el dolor al tacte , possibilitant el descans nocturn . FOTOS del 16 - 8 - 2011.

Dia 23 -8-2011 , després de 17 dies ja pot caminar amb normalitat reduint-se les dimensions de la LLAGA , desinflamant-se tot el voltant i prenent un caire totalment diferent , en tot un any de l´anterior tractament mai havia estat sense molèsties , arribant a costar de dormir .Fotos  del dia  23-8-2011 .


Amb aquest 4 mesos llargs de tractament cal remarcar , que a part de millorar la llaga en si , l´aspecte de les dues cames , ha millorat moltissim , tornant a guanyar musculatura , netejant els vasos sanguinis , podent fer cada dia caminades més llargues i els treballs normals de casa . Als 2 mesos de prendre el MMS + DMSO , li van baixar els nivells de sucre , que des de feia anys i panys es tractava , deixant la pastilla diària , confirmant la gran mentida que ens fan creure que els medicaments ja són de per vida .De 3 de diciembre de 2011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada